Jdi na obsah Jdi na menu
 


První psí tábor 2014

31. 7. 2014

 V půlce července panička začala ráno poskakovat po bytě a skládala různé věci do komínků. Pak jse ukládala do těšek a kufru.

Cooper,ten byl v sedmém nebi a poskakoval s paničkou. Já jsem na to hleděl a vůbec jsem nevěděl co bude. Pochopil jsem, že se asi někam pojede. Ale kam a co tam bude? To netuším...

Nasedli jsme teda všichni do auta a jeli jsme nějakou dobu do Podhradí nad Dýjí. A ani jednou jsem se v autě nepoblinkal - to byla panička nadšená! 

A bylo tam úplně suprově. 

Chodil jsem čuchat (stopovat), což mě hrozně baví, protože si vyčuchám pamlsky :-) To je fakt bezva, to čuchání. Jen nevím, proč mě panička vždycky tak sklidňuje než mám jít najít ty pamlsky. Normálně bych je vyjedl hned všechny, ale musím chodit pomalu a jen jedním směrem. No, dobře...Když to tak panička chce, tak půjdeme jen jedním směrem...Ale ona panička asi ví, takže to děláme teda podle ní. A pak mě vždycky hrozně moc moc pochválí a dostanu nášup jídla 

Pak jsme taky chodili cvičit. Už po mě chtějí nové věci (ne jen ty základní povely a na pamlsek), tak se musím pekelně soustředit. Občas taky dělám, že něčemu nerozumím nebo se mě nechce. Ale to jen proto, aby to ta panička neměla tak jednduchý.....jenže, ona to se mnou už tak umí, že pak jí stejně všechny ty cviky udělám :-)

104.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

A teď to poslední, co jsem zažil úplně poprvé! Myslel jsem si, že jdeme zase cvičit, ale panička mi dala postroj a šli jsme na plac. Tam čekal týpek a měl v ruce něco na tahání a pořád mě tím provokoval. Tak jsem se rozštěkal a zakousl....A byl jsem normálně pochválenej, jupíí 

Tak jsem se do toho teda obul a štěkal jsem a kousal jsem. Mě to taáák bavilo. Úplně jsem se do toho zabral a rozohnil se. A taky mě hrozně chválili. Jako ještě jsem moc nedržel tu "hadru", protože měním zuby, ale počkejte až mi dorostou. To uvidíte, jak budu kousat :-)

imgp7124.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Takže jsme zažili super týden. Chodili jsme taky na vycházky, kde jsme si provětrali hlavy, protže jsme lítali o sto šest. Jo, byli jsme i plavat. Panička mě vzala do náručí a musel jsem udělat aspoň 3 tempa!!! Ale zase mě ta voda krásně ochladila, tak asi plavat budu.

No prostě bomba. Už se zase těším, až někam vyrazíme...

 

A hlavně, panička moc nezvolnila ani doma, takže o zábavu máme postaráno!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář