Jdi na obsah Jdi na menu
 


První úspěch - agility

11. 10. 2013

Dnes se ke mě dostali fotky ze závodu v agility v Brně, tak se můžu rozepsat :-)

Na závodech to bylo super - řekla bych, že nás ( samozřejmě, že pesjků ) bylo tak kolem 20. Když sjem se všichni sešli, tak si všichni hromadě zahráli na honěnou.

Tím, že jsem s paničkou přišle dřív, tak jsem si mohl očuchat a seznámit se se všemi pejsky a jejich páníčky a zvyknout si na ten ruch.

Měl jsem jít jako třetí. Byl jsem ve skupině pro začátečníky, kategorie něco mazi small a medium ještě s dalšími 5 pejsky.

První běh - klasické agility - jsem zlávl donře, až na dvě chyby, kde mě panička špatně navedla na překážku, takže jsem ji minul a musel jsem se vrátit, abych ji skočil.

Druhý běh - Jumping ( běh bez zón) - tak tady to bylo trochu složitější, protože jsem si v půlce běhu uvědomil. že mi tam nechali vyšší skočky ( pozn. panička: v ýška na klasické medium, které bude Cooper za čas skákat ) a já jsem z toho byla tak překvapen, že jsem se před každou skočkou zastavila a raději ji skočil z místa + mě u jedné skočky zaskočila naše cvičitelka Marcela, tak jsem na ni asi tak 5 vtěřin koukal, co tam dělá...Ale pak jsem z dálky uslyšel "jekot!!" paničky, abc udělal hopi přes překážku, tak už jsem skákal dál. Jiank tunely pohoda :-)

Třetí běh - rychlostní rovinka - prostě rovně skočky a tunely. Tak tady jako super i ta panička mě hodně povzbuzovala, ale ještě nejsem tak rozběhaný, abych všechny přeběhl. Ale doufám, že to bude čím dal lepší :-)

Když to shrnu, tak tam byli super psi i páníčci, bylo tam co k jídlu a dle mé paničky to měli moc pěkně zorganizované.

Takže se budu snažit na trénincích se zlepšovat ( co si budemem vykládat, panička to potřebuje) a budu se těšit na další závod :-)

dsc05197.jpg

 

 

 

 

 

 

dsc05195.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář